Zoek
Filters
Blog Options
Close

JuniorBanz White Square TV 4-10 years

Junior Banz® kinderzonnebrillen hebben UV400 gepolariseerde polycarbonaatlenzen en een stevig montuur, terwijl ze nieuwe vormen en brillenpoten bieden voor de bescherming en stijl die de oudere kinderen willen. Junior Banz® Kids-zonnebrillen worden geleverd met hun eigen draagtas voor actieve kinderen onderweg! Banz®-zonnebrillen, ontworpen in Australië, bieden comfortabele, veilige en stijlvolle bescherming tegen de zon voor zelfs de kleinste paar ogen. Met Banz® zijn kinderen klaar voor elk avontuur, of het nu een wandeling door de straten is of een zonnige vakantie in een exotische omgeving!
Artikelnummer: 120102
Junior Banz® kinderzonnebrillen hebben UV400 gepolariseerde polycarbonaatlenzen en een stevig montuur, terwijl ze nieuwe vormen en brillenpoten bieden voor de bescherming en stijl die de oudere kinderen willen. Junior Banz® Kids-zonnebrillen worden geleverd met hun eigen draagtas voor actieve kinderen onderweg!
Banz®-zonnebrillen, ontworpen in Australië, bieden comfortabele, veilige en stijlvolle bescherming tegen de zon voor zelfs de kleinste paar ogen. Met Banz® zijn kinderen klaar voor elk avontuur, of het nu een wandeling door de straten is of een zonnige vakantie in een exotische omgeving!

• Voor kinderen van 4 tot 12 jaar
• Lenzen 100% UVA / UVB-bescherming
• GEPOLARISEERDE lenzen van categorie 3 bieden een hoge vermindering van de schittering van de zon en een goede UV-bescherming
• Duurzame polycarbonaat lenzen van oogheelkundige kwaliteit
• Frame is gemaakt van praktisch onbreekbaar polycarbonaat
• Sportief, strak design
Product tags