Zoek
Filters
Blog Options
Close

Carrier Rain Cape

Een babydrager is niet alleen trendy, het is ook bewezen effectief. Terwijl jij loopt of beweegt wordt je kindje heerlijk geschommeld, voelt zich veilig en wordt rustig. Met de nieuwe Dooky Draagzak Regencape hoeft slecht weer geen belemmering te zijn om met je baby in de draagzak naar buiten te gaan! Niet alleen je baby zit beschermd in de Dooky Draagzak Regencape, je beschermt er ook je babydraagzak mee bij regen of slecht weer. Dat is helemaal prettig als je een wat duurder exemplaar babydrager hebt gekozen gemaakt van luxe stoffen.
Artikelnummer: 5326250
EAN: 5038278012178

Een babydrager is niet alleen trendy, het is ook bewezen effectief. Terwijl jij loopt of beweegt wordt je kindje heerlijk geschommeld, voelt zich veilig en wordt rustig. Met de nieuwe Dooky Draagzak Regencape hoeft slecht weer geen belemmering te zijn om met je baby in de draagzak naar buiten te gaan!
Niet alleen je baby zit beschermd in de Dooky Draagzak Regencape, je beschermt er ook je babydraagzak mee bij regen of slecht weer. Dat is helemaal prettig als je een wat duurder exemplaar babydrager hebt gekozen gemaakt van luxe stoffen.
De Dooky Draagzak Regencape bestaat uit een langwerpig deel met capuchon, is gemaakt van lichtgewicht, waterproof materiaal en past op alle babydraagzakken. Gebruik je de Regencape niet, dan vouw je ‘m op tot een compact pakketje dat je makkelijk in je handtas of luiertas kunt meenemen!